Browse By

Parerile dumneavoastra aici

Buna sunt o mămică fericită

Buna sunt o mămică fericită de 3 ani,am o scumpete de fetita💖.am trecut prin multe,multe nereușite:un fiv si unul cu embrioni dezgustați eșuate,si cu 5 inseminari dar al 6 a fost cu noroc. Nu va pierdeți speranța,credeti foarte mult,gândiți pozitiv si aveti foarte mare încredere. Multumim din suflet Doc ADRISN BORS💖💖

D.L

Fericită că astăzi sunt mămică

Fericită că astăzi sunt mămică de gemeni.Chiar dacă prima consultație și protocolul pentru FIV nu a fost făcut cu domnul doctor, procedura in sine este meritul dumnealui.Mi-am dorit gemeni,implicit să punem 2 embrioni si dansul a zis că sunt tânără și sigur se va prinde daca punem doar unul.Am avut incredere,am pus unul, dar Dumnezeu … Citeste mai mult "Fericită că astăzi sunt mămică"

V.S.

O MINUNE !Povestea noastra incepe

O MINUNE ! Povestea noastra incepe probabil ca si a celor care se lupta cu dorinta de a avea un puiut. Eram casatoriti de 5 ani si am hotarat ca a sosit momntul sa ne implinim ca o familie si sa avem un bebelus mult dorit. Insa, dupa un an de incrcari nu am reusit … Citeste mai mult "O MINUNE !Povestea noastra incepe"

A.A

Pentru a reusi sa-ti atingi

Pentru a reusi sa-ti atingi unul dintre cele mai importante scopuri in viata, acela de a avea un copil, trebuie sa crezi in tine si in doctorul pe care l-ai ales. Eu am crezut in dl dr Bors Adrian inca de la prima consultatie pentru ca mi-a transmis speranta, motivatie si profesionalism in ceea ce … Citeste mai mult "Pentru a reusi sa-ti atingi"

B.L.

Daca ar fi sa descriu

Daca ar fi sa descriu un cuvinte cum sunt cei din echipa Omini clinic nu cred ca le-as gasi.De 5 ani am tot incercat sa avem in bebe,am obtinut o sarcina in 2015 prin inseminare intrauterina,insa a fost extrauterina,tot nu ne-am lasat,am facut in fiv cu trei embriotranferuri fara succes si de aceasta data.Tot luptand … Citeste mai mult "Daca ar fi sa descriu"

P.A.

Cu incredere si rabdare

Cu incredere si rabdare noi am reusit.Dupa multi ani de incercari fara rezultat,Dumnezeu ni l-a scos in cale pe dl.Dr Adrian Bors,un om minunat care de la prima consultatie ne-a incurajat ca totul o sa fie bine.A fost o experienta placuta si cu rezultate pozitive din prima si pt asta ii multumim dl Dr si … Citeste mai mult "Cu incredere si rabdare"

RCM

Visul de a deveni parinti

Visul de a deveni parinti s-a implinit datorita acestor oameni minunati! Inca din primele vizite la clinica Omini am simtit caldura, respectul si profesionalismul. Nu vom avea niciodata cuvinte suficiente pentru a va multumi pentru tot ce ati facut pentru noi! Va imbratisam cu drag !

P.A

Inca dupa prima vizita

Inca dupa prima vizita la clinica am stiut ca dorinta noastra cea mare se va implini..Domnul dr Adrian Bors ne-a prezentat cu optimism variantele, iar noi am capatat cu usurinta incredere! Nu a fost o lupta grea doar datorita lui si a intregii echipe pt ca au luptat alaturi de noi pt a ne tine … Citeste mai mult "Inca dupa prima vizita"

J.A

Suntem proaspeti parinti

Suntem proaspetii parinti a unei fetite, minunea noastra, care au fost posibila datorita d-nului Dr Adrian Bors, impreuna cu intregul personal al clinicii Ominiclinic Iasi, care ne-au indrumat si sustinut pe tot parcursul procedurilor specifice fertilizarii in vitro si pe toata perioada sarcinii Zilnic îi mulțumesc bunului Dumnezeu că mi-a fost dat să întâlnesc, în … Citeste mai mult "Suntem proaspeti parinti"

I.C

Pentru noi visul

Pentru noi visul de a avea un copil a prins contur inca de la primele vizite in clinica Omini deoarece aici am fost primiti cu profesionalism,respect si caldura.Nu o sa avem niciodata cuvinte suficiente pentru a multi acestor oameni minunati care au contribuit la indeplinirea visului nostru de a deveni parinti. Va imbratisam cu drag!

P.A

Multumim din suflet dlui doctor

Multumim din suflet dlui doctor Bors si intregii echipe. Am fost tratata cu multa atentie, rabdare, incredere ca totul va fi bine si mult profesionalism. Am reusit din prima sa raman insarcinata, iar astazi este o minune sa ne tinem fetita in brate. Mult succes in activitate!

D.N.

O clinica minunata. Am intalnit

O clinica minunata. Am intalnit aici Oameni adevarati. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti rabdare si incredere. Succesul este garantat. Noi avem doi copii frumosi, pentru care ii multumim domnului Dr. Bors.

C.G.

Încă de la prima consultație

Încă de la prima consultație la Omini Clinic Iași am înțeles că nu vom fi singuri pe drumul către o sarcină reușită, ceea ce în cazul nostru, pentru că nu am obținut sarcina imediat, a fost un montaigne-rousse emoțional nu întotdeauna ușor de stăpânit . Profesionalismul echipei, optimismul și implicarea doctorului Adrian Borș – fără … Citeste mai mult "Încă de la prima consultație"

P.V.

Experienta a fost plăcuta

Experienta a fost plăcuta, mai ales ca am avut rezultate pozitive

R. A.

Campuri obligatorii

Initialele dumneavoastra
Adresa dumneavoastra de email
Cum a fost experienta dumneavoastra?