Browse By

Reperele anului 2017

Pentru noi, echipa primului Centru de Fertilitate din Iași, 2017 a fost un an cu satisfacții și realizări pe măsura muncii depuse.

Pentru că cifrele și indicatorii statistici ni se par reci, noi considerăm că rezultatul eforturilor noastre în tratarea infertilității de cuplu se măsoară cu adevărat în bucuria și căldura aduse în familiile celor peste 600 !!! de bebeluși născuți până acum și încă mulți alții care urmează să întregească viața cuplurilor care au învins alături de noi infertilitatea.

Am plecat la drum în 2008, atunci când primul bebeluș din zona Moldovei conceput prin Fertilizare în vitro a fost succesul echipei noastre, și iată-ne la sfârșitul lui 2017 – un an în care încă aproape 100 de bebeluși și-au făcut părinții fericiți și împliniți! Și, dacă tot vorbim despre premiere, tot în 2017 ne putem mândri cu faptul că am ajutat 38 de mămici de peste 35 de ani și chiar 9 mămici de peste 40 de ani să își vadă visul îndeplinit!

A fost anul în care am tratat peste 50 de cupluri venite de peste hotare, iar colaborarea specială cu Centrul medical FetalMed din Chișinău a adus până acum la nașterea a 12 bebeluși sănătoși în R.Moldova.

Aceste rezultate, concretizate prin bucuria adusă în familiile care s-au împlinit prin venirea pe lume a unui bebeluș, au în spate o echipă care a depus mii de ore de muncă și emoții pentru a obține rezultatul mult așteptat.
Mulțumirile mele personale se îndreaptă către această ECHIPĂ în adevăratul sens al cuvântului, pornind de la personalul medical (asistente, medici specializați în fertilizarea in vitro, urolog, endocrinolog, genetician, psiholog, anestezist) și până la colegele din echipa de marketing și administrare precum și colegele de la recepția clinicii. Un cuvânt și o mulțumire specială aș dori să le aduc și colegelor și prietenilor noștri, embriologii Maria Butnaru și Andreea Luca, prin mâinile și sub privirile cărora trec toți embrionii înainte de a deveni bebeluși. Felicitări speciale colegelor noastre care în acest an au obținut Acreditarea europeană pentru Senior și Clinical embryologist – ESHRE.

Aș vrea să transmit pe această cale și mulțumirile noastre speciale pacienților, tuturor celor care au crezut în echipa noastră și care ne-au investit cu încrederea lor pentru a reuși să-și îndeplinească visul de a-și întregi familia.

Un gând aparte, din tot sufletul, se îndreaptă către cuplurile care ÎNCĂ nu au reușit în lupta cu infertilitatea. Știm cu toții că această bătălie nu a fost niciodată ușoară, însă din experiența sutelor de familii care au plecat fericite de la noi, avem confirmarea că o atitudine pozitivă, unitatea cuplului și dorința de a reuși pot aduce visul mai aproape de realizare. Iar cea mai bună dovadă sunt multele cupluri care în acest an care se încheie au reușit, în ciuda faptului că anterior avuseseră și proceduri eșuate.

Și în 2018 să demonstrăm că de cele mai multe ori imposibilul poate deveni posibil cu perseverență, credință și știință!

La Mulți Ani!

 

Leave a Reply