Browse By

Reperele anului 2016

2016 a fost un an plin, atat de incercari cat si de reusite, la finalul caruia ma bucur sa pot trage linie si sa spun ca, de la an la an, satisfactia muncii noastre creste o data cu numarul de cupluri fericite pentru ca au devenit parinti in urma tratamentelor oferite.

Cele mai importante 3 repere ale acestui an pentru echipa noastra, implicata in lupta cu infertilitatea:

1. Situarea in clasamentul Ministerului Sanatatii in top 3 clinici pe tara ca si rezultate in Programul National FIV/ET !!!

Fondurile puse la dispozitie de Ministerul Sanatatii pentru Fertilizare In Vitro au fost accesate de un numar mare de cupluri care au avut incredere in echipa noastra sa obtina sarcina mult asteptata. Dosarele se depun in continuare si pentru 2017 in cadrul clinicii, urmand a fi aprobate in ordinea inscrierii din momentul repartizarii fondurilor pentru acest an de catre Ministerul Sanatatii.

2. Aniversarea nasterii celui de al 500-lea bebelus obtinut prin tehnici de reproducere umana asistata

Tratamentul infertilitatii este personalizat pentru fiecare cuplu in parte, in functie de rezultatele analizelor si investigatiilor individuale pe care le realizam in clinica. Bucuria noastra cea mai mare este atunci cand primim in vizita parintii cu bebelusii lor si reusim sa vedem familii implinite.

3. Efectuarea a peste 650 proceduri de reproducere umana asistata in 2016

Am reusit sa atingem acest numar datorita adresabilitatii din partea cuplurilor atat din tara, cat si din strainatate si datorita faptului ca avem o echipa cu medici si personal medical dedicat in mod special tratamentelor de infertilitate. Si pentru a putea ajuta cuplurile care ne trec pragul, in 2016 echipa noastra s-a marit si urmeaza sa creasca si in urmatorul an.

In primul rand multumirile se indreapta catre pacientii nostri care au avut incredere in noi si au facut sacrificii pentru a incerca si in cele mai multe cazuri pentru a reusi sa-si indeplineasca visul de a-si intregi familia.

Multumesc si intregii echipe pentru acest an memorabil si cu urarea si speranta de a avea un an 2017 cel putin la fel de reusit!


consult-fertilitate-iasi-doctor-bors

Ai intrebari sau vrei o parere avizata legata de acest subiect?

Lasa-mi un mesaj pe Facebook sau pe e-mail la doctor.adrianbors@gmail.com .