Browse By

4 thoughts on “CONTACTEAZA-MA”

 1. Ionica says:

  Buna ma numesc Bolovan Ionica si sotul meu Micu ilie suntem f disperați sa avem un copil.Suntem de 8 ani împreună si nu am rămas niciodată gravidă.Știu că am trompa dreaptă infundata si am ramas la sfatu medicului ca pot ramane cu o trompta.Va rog puteti sami spuneti cat costa o fertilizaere în vitro.?si faceți doar in iasi?

 2. Dr. Adrian Bors says:

  Buna ziua!
  Da, avem clinica in Iasi. Costul unei Fertilizari In Vitro nu este fix, conteaza extrem de mult ce rezultate aveti in urma analizelor si daca FIV este procedura care va poate indeplini dorinta de a avea un copil. Recomandarea mea este sa consultati cat de repede reusiti un medic specialist in infertilitate.

 3. Lefter Andreea says:

  Buna ziua domnul doctor.Vrem să facem fertilizare in vitro cu ajutorul dvs.As vrea dacă se poate sa stabilim o întâlnire ca sa ne spuneti de unde sa începem.

 4. Andreea Chitic says:

  Buna ziua d-le dr.,
  Cu PCOS, AMH 4,08 si teratozoospermia moderata am facut direct FIV cu ICSI la doua clinici diferite.
  Desi PCOS ar fi sugerat un numar mare de embrioni, de ambele dati embriologistii au consemnat o calitate proasta o ovocitelor si de aceea au rezultat doar 2 embrioni si 1 embrion. Despre “sticky si grainy eggs” am citit pe forumuri, iar unele paciente au rezolvat-o fie cu o stimulare usoara cu Menopur (am folosit Puregon /Menogon) sau prin FIV pe ciclu natural.
  Intrebare: utilizati protocoale care urmaresc cresterea calitatii oocitelor? Sau ati fi de acord cu un FIV pe ciclu natural?
  Multumim!

Leave a Reply